­
­
­

€ 229,95 p/m

+ € 27,50 p/m voor iedere extra gebruiker

King Handel Pro is uitgebreide business software voor het bijhouden van uw voorraadadministratie. Met King Handel heeft u een volledig inzicht in uw inkoop- en verkoopadministratie. U kunt prijsafspraken invoeren en ook backorders zijn bij te houden in King. Daarnaast heeft u snel inzicht in historische gegevens zoals facturen en orders. Ook kunt u per gebruiker instellen welke rechten hij heeft. Als u een webshop heeft is dit bovendien het perfecte King-product, want met de webshopuitbreiding worden de acties in uw webshop direct verwerkt in uw administratie zonder dubbele invoer. Plaatst een klant een bestelling in uw webshop? Dan kan King direct een order en een factuur voor u aanmaken!

Financiële administratie

King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Door het gebruik van filters heeft het uitgebreide zoekmogelijkheden.

Onbeperkt aantal administraties

Wij bieden u de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer

Met King houdt u een goed overzicht over uw debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

CRM

King is gekoppeld aan Outlook, al uw e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kunt u meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage

Hou het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

Factureren op basis van tarieven

Maak direct vanuit King een factuur op basis van tarieven. Tarieven gebruikt u voornamelijk voor het factureren van diensten, maar u kunt uiteraard ook goederen factureren op basis van tarieven. Na de facturatie maakt King direct voor u de financiële boeking.

Factureren op basis van artikelen

U heeft de mogelijkheid om artikelen bij te houden met een uitgebreide productinformatie, zoals product omschrijving, leverancier gegevens en extra invoerrubrieken die u zelf kunt definiëren. Product, aantal en –prijs is op te nemen in de factuur. Na de facturatie maakt King direct voor u de financiële boeking!

Voorraad- en magazijnbeheer

Met King houdt u de voorraad op peil. Door een besteladvies af te drukken weet u precies welke artikelen besteld moeten worden. Wordt deze bestelling geleverd dan wordt uw voorraad in King direct bijgewerkt. Ook geeft King een handig overzicht van backorders en is deellevering mogelijk. Daarnaast zijn er diverse handige rapportages!

Verkoopmanagement

Hou inzicht in uw omzetgegevens. U kunt bijvoorbeeld boekjaren met elkaar vergelijken, gegevens uitsplitsen per klant, artikel, vertegenwoordiger of periode. De lay-out kunt u zelf definiëren en dus aanpassen aan uw wensen.

Inkoopmanagement

Bij welke leverancier plaats ik mijn bestelling? Selecteer op basis van prijs of snelheid van leveren.

 
 
­