­
­
­

€ 39,95 p/m

+ € 12,50 p/m voor iedere extra gebruiker

King Factureren biedt betrouwbare financiële boekhouding, maar ook facturatie vanuit uw administratie. Een in King ingevoerde order kan met die gegevens een factuur opmaken en in King doorboeken. Facturen, proformanota’s en orderbevestigingen kunnen met de Outlook-koppeling makkelijk worden gemaild.

Zoekt u software voor uw vereniging, vereniging van eigenaren of kerk? Met King Factureren kunt u ook contributieorders factureren en uw hele ledenadministratie bijhouden. U kunt bij al uw leden aangeven wat voor soort lid ze zijn (bijvoorbeeld actief lid, kortingslid, etc.) en ze als groep oproepen en factureren.

Financiële administratie

King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Door het gebruik van filters heeft het uitgebreide zoekmogelijkheden.

Onbeperkt aantal administraties

Wij bieden u de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer

Met King houdt u een goed overzicht over uw debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

CRM

King is gekoppeld aan Outlook, al uw e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kunt u meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage

Hou het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

Factureren op basis van tarieven

Maak direct vanuit King een factuur op basis van tarieven. Tarieven gebruikt u voornamelijk voor het factureren van diensten, maar u kunt uiteraard ook goederen factureren op basis van tarieven. Na de facturatie maakt King direct voor u de financiële boeking.

Factureren op basis van artikelen

U heeft de mogelijkheid om artikelen bij te houden met een uitgebreide productinformatie, zoals product omschrijving, leverancier gegevens en extra invoerrubrieken die u zelf kunt definiëren. Product, aantal en –prijs is op te nemen in de factuur. Na de facturatie maakt King direct voor u de financiële boeking!

­