­
­
­

€ 49,95 p/m

+ € 12,50 p/m voor iedere extra gebruiker

King Financieel Plus is betrouwbare en compacte software voor uw financiële administratie. King biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw actuele gegevens in te zien:

  • Welke klant betaalt op tijd en welke juist niet?
  • Waar geef ik het meeste geld aan uit en kan dat anders?
  • Hoe is de balans tussen mijn inkomsten en uitgaven?

Met King Financieel Plus krijgt u met één druk op de knop antwoord op deze vragen! Met King hoeft u uw boekhouding dus niet uit handen te geven. Hebt u wel een boekhouder of accountant, dan kan hij met King direct uw administratie inlezen en wijzigen. King Financieel Plus: inzicht in uw actuele gegevens, met of zonder accountant!

Financiële administratie

King is zeer compleet en eenvoudig in gebruik. Het bevat o.a. de mogelijkheid tot het invoeren van voorlopige en definitieve boekingsgangen, vrij instelbare rekeningschema’s, normale en variabele balans. Door het gebruik van filters heeft het uitgebreide zoekmogelijkheden.

Onbeperkt aantal administraties

Wij bieden u de mogelijkheid een onbeperkt aantal administraties te voeren in King, zonder extra kosten per administratie. Het aanmaken van een nieuwe administratie is zeer eenvoudig, basisgegevens kunnen worden overgenomen van een andere administratie.

Debiteurenbeheer

Met King houdt u een goed overzicht over uw debiteuren, standaard is er zeer uitgebreide informatievoorziening, maar het is ook uit te breiden met zelf te definiëren vrije rubrieken. Daarnaast zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden door het gebruik van filters.

CRM

King is gekoppeld aan Outlook, al uw e-mail correspondentie dus direct geïntegreerd. Ook kunt u meerdere contactpersonen en verzendadressen invoeren en een bestand aanmaken voor mailingen. Financiële historie, selecties en contactregistratie, het zit er allemaal in.

Financiële rapportage

Hou het financieel overzicht met de mogelijkheid om de balans in willekeurige volgorde te tonen en af te drukken.

 
­